Uw specialist op het barbecue en outdoor cooking gebied!

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Black Angus Picanha rotisserie.

Black Angus Picanha rotisserie.

Black Angus Picanha van het spit.
Het is een heerlijke manier om je Picanha klaar te maken.

Eerst trim je de picanha, verwijder je eventuele vliesjes aan de vleeskant en trim je de vetkap tot ongeveer 1 cm dik. Snij vervolgens de vetkap in zodat je een ruitpatroon krijgt. Wrijf het in met grof zeezout en snijd mooie steaks van 5 cm dik. Rijg nu de steaks afwisselend met de vetkap naar buiten aan het spit.
Zorg ervoor dat de BBQ een dome temperatuur heeft tussen de 175 en 200 graden Celsius.
Bij een kerntemperatuur van 52 graden is de picanha klaar om te eten.Serveer het met vers gebakken flatbread, huisgemaakte tzatziki, Griekse salade en vers gemaakte chimichurri.
Eet smakelijk

 

https://www.instagram.com/ralphs1988.bbq/

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »