Uw specialist op het barbecue en outdoor cooking gebied!

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

T-bone steak

T-bone steak

T-bone steak 
Gegrilde T-bone steak met gegrilde paddenstoelen melange, asperge-broccoli en krieltjes van de bbq.


Ingrediënten:
- T-bone steak verkrijgbaar bij Ray's barbecue place
- Paddenstoelen melange (keuze welke paddenstoelen jij mixt is helemaal aan jezelf).
- Asperge-broccoli.
- Krieltjes.
- Olijfolie.
- Tijm.
- Rozemarijn.
- Knoflook.
- Sjalotjes.
- Spaanse peper.
- Zeezout flakes.
- Vers gemalen grove peper.
.
Voorbereiding:
Maak een kruiden olie met:
- 2 takjes rozemarijn.
- 2 takjes tijm.
- 3 tenen knoflook fijn gehakt.
- 1 half rood pepertje.
- 2 sjalotjes fijn gesnipperd.
- 100/150 ml olijf olie.
.
Kook de krieltjes 10 minuten. Koel ze daarna gelijk terug. Als ze koud zijn voeg ze bij de kruiden olie zet in de koelkast tot gebruik.
.
Bereiding:
Bereid de bbq voor op 200/220’C direct grill.
Als de BBQ en roosters goed op temp. zijn smeer dan je T-bone steak in met een beetje van de kruiden olie en leg hem op de grill. Grill hem afhankelijk van de dikte van je steak 2/3 min per kant.
Zet naast je steak een skillet met daarin de krieltjes en klein beetje van de kruiden olie en bak ze mooi goudbruin.
Als je steak klaar is pak hem in en laat hem 5 min rusten voordat je hem aan snijd. Ondertussen kan je de paddenstoelen melange grillen in een tweede skillet met een beetje boter/olie en de asperge-broccoli kan direct op de grill rooster maar olie ze wel lichtjes in voordat ze erop gaan.
Als de steak gerust heeft en klaar is om aangesneden te worden kan alles van de BBQ.
Nu rest nog de plate opmaken en daarna wat mooie grove zeezout flakes en wat grof gemalen peper toe te voegen naar smaak.
Enjoy your meal!

 

https://www.instagram.com/ralphs1988.bbq/

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »