Uw specialist op het barbecue en outdoor cooking gebied!

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Wagyu tomahawk steak

Wagyu tomahawk steak

Wagyu tomahawk steak.
Met een knolselderij crème en geglaceerde worteltjes met sinaasappel en tijm.

Bind de steak op met rozemarijn en tijm en bestrooi met grof zeezout.
Rook hem tot een kerntemperatuur van 45 tot 48 graden op kersenhout en haal hem dan van de bbq en leg hem even onder een aluminiumfolie en laat je bbq naar een temperatuur van 220/250 graden Celsius oplopen om het vlees direct te gaan grillen naar een kerntemperatuur van 52 graden Celsius.
Voor de knolselderij puree: schil de knolselderij en snijd hem in blokjes bak de knolselderij met wat boter in een skillet goudbruin samen met 2 teentjes knoflook en wat peper en grof zeezout.
Voeg een scheutje water toe en doe een deksel op de skillet en laat de knolselderij in 20 min gaar worden.
Giet de knolselderij af en pureer met wat kookroom met de staafmixer dat je een mooie zachte puree krijgt.
Geglaceerde worteltjes:
Schil de worteltjes en doe ze met wat boter en tijm in een skillet. Voeg wat peper en grof zeezout toe en sap van twee sinaasappels en klein beetje honing. Gaar de worteltjes tot de sinaasappelsap ingekookt is en de worteltjes geglaceerd zijn.
Als alle elementen klaar zijn kan je gaan geniet van een prachtig stukje vlees en een heerlijk maaltijd.
Enjoy

 

https://www.instagram.com/ralphs1988.bbq/

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »